مقام لبنانی:‌ رئیس جمهور و نخست وزیر در تصمیم اشتباه دولت تجدید نظر کنند حمله عربستان سعودی به یمن (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار مقام حزب‌الله نسبت به وقوع سونامی انسانی در لبنان پشت پرده رسوایی بریژیت ماکرون: شبکه قدرت، فساد و یک دعوای حقوقی بین‌المللی سردار غیاثی: اتحاد امت اسلامی، کلید تعالی ایران اسلامی است دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد تلاش برای ترور یک مقام اسرائیلی توسط ترکیه رد شد مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: پیام‌ها با آمریکا همچنان از طریق واسطه‌ها رد و بدل می‌شود نارندا مودی به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی به کارائیب برای رویارویی احتمالی با ونزوئلا واکنش حماس به بمباران برج‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل فرمانده جدید سنتکام به اراضی اشغالی سفر کرد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سفرای ایران در امارات و فیلیپین با عراقچی دیدار کردند افزایش چشمگیر حضور نظامی روسیه در مرز فنلاند اسرائیل با بمباران برج‌های مسکونی غزه به دنبال چیست؟ + فیلم امکان خروج ایران از NPT با قید ۳ فوریت در مجلس بررسی می‌شود (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) روایت فرمانده ارتش از رودرویی خلبانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با دشمن به میزبانی رئیس جمهور، نشست مشترک سران قوا برگزار شد روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود
سرخط خبرها

رئیسی: تحریم‌ها مانع پیشرفت نیست| جایگزینی پول ملی ایران و اندونزی به‌جای دلار+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۵۵۵۰
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
رئیسی: تحریم‌ها مانع پیشرفت نیست| جایگزینی پول ملی ایران و اندونزی به‌جای دلار+ فیلم
رئیس‌جمهور با اشاره به هدف‌گذاری انجام شده برای رساندن حجم مبادلات تجاری دو کشور به رقم ۲۰ میلیارد دلار افزود: البته دو کشور تصمیم گرفته‌اند که مبادلات خود را با ارز‌های ملی انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به اندونزی، پیش از ظهر امروز سه‌شنبه به وقت محلی در نشست مطبوعاتی مشترک با «جوکو ویدودو» رئیس‌جمهور این کشور، با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در این سفر گام‌های بلندی در جهت توسعه روابط با اندونزی برداشته شود، گفت: دو کشور در ۷۰ سال سپری شده از برقراری روابط دیپلماتیک، همواره تعاملات خوبی در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و منطقه‌ای و بین‌المللی داشته‌اند.

رئیس‌جمهور با اشاره به هدفگذاری انجام شده برای رساندن حجم مبادلات تجاری دو کشور به رقم ۲۰ میلیارد دلار افزود: البته دو کشور تصمیم گرفته‌اند که مبادلات خود را با ارز‌های ملی انجام دهند.

آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: امروز مقامات دو کشور اسناد متعددی برای همکاری در حوزه‌های مختلف امضا کردند که نشان‌دهنده عزم و اراده آن‌ها برای توسعه روابط در همه حوزه‌ها است.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با وجود فشار‌ها و تحریم‌های ظالمانه با همت متخصصین جوان خود گام‌های ارزشمندی در جهت رشد علم و فناوری و نیز توسعه اقتصادی برداشته است، تصریح کرد: تحریم‌ها و تهدید‌ها به هیچ عنوان نتوانسته ایران را متوقف کند.

آیت‌الله رئیسی همکاری و ارتباط با کشور‌های مسلمان، همسایه و همسو را اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران عنوان و خاطرنشان کرد: گسترش روابط با اندونزی به عنوان یکی از کشور‌های مهم و موثر در آسیا و جهان که در سازمان‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی عضویت دارد، برای ایران اهمیت زیادی دارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران و اندونزی نسبت به مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله مسئله فلسطین و وضعیت افغانستان دیدگاه‌های مشترکی دارند، گفت: دو کشور به حمایت از حقوق مردم فلسطین تا آزادی قدس شریف متعهد و پایبند هستند. همچنین دیدگاه دو کشور درباره ضرورت تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان که همه اقوام و مذاهب را نمایندگی کرده و در جهت احقاق حقوق همه مردم این کشور گام بردارد، یکسان است.

آیت‌الله رئیسی اضافه کرد: امروز زنان و دختران در ایران در شئون و عرصه‌های مختلف حضور موثر و موفقی دارند و باعث افتخارآفرینی برای کشورمان شده‌اند، معتقدیم زنان و دختران افغان نیز این توانمندی را دارند که برای کشورشان و امت اسلامی افتخارآفرینی کنند و باید امکان فعالیت‌های اجتماعی از جمله بهره‌مندی از فرصت‌های آموزشی برای آنان فراهم شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دو دهه حضور آمریکا در افغانستان ثمره‌ای جز ویرانی و کشتار و از جمله ۳۵ هزار کودک معلول نداشت، اظهار داشت: ایران و اندونزی در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی قائل به مبارزه جدی با یکجانبه‌گرایی هستند.

آیت‌الله رئیسی در پایان با بیان اینکه ایران و اندونزی زمینه‌ها و ظرفیت‌های متنوع و فراوانی برای ارتقای سطح روابط خود دارند، اظهار امیدواری کرد که این سفر بتواند در جهت گسترش تعاملات فی‌مابین دو کشور بزرگ و قدرتمند اسلامی در منطقه و جهان تاثیرات سازنده‌ای داشته باشد و آثار آن با سفر متقابل رئیس‌جمهور اندونزی به تهران کامل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->